Merwehoofd te Papendrecht

Papendrecht
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

In deze fase van het Merwehoofd worden in totaal 16 ruime eengezinswoningen gebouwd, bestaande uit 2 typen. Het eerste type zijn 12 stuks drielaagse woningen. Het tweede type zijn 4 stuks tweelaagse woningen. Onder de woningen bevindt zich een ruime stallingsgarage waarin u een eigen parkeerplaats heeft. Beide woningtypen hebben een voortuin of terras welke verhoogd ligt ten opzichte van de aansluitende openbare bestrating. Aan de achterzijde van de woning hebben nagenoeg alle woningen een fijn terras met achterom, deze is te bereiken via het achterpad.

Planning:
De start verkoop van het project staat gepland voor het 1e kwartaal van 2019. De prognose start bouw staat gepland voor het 3e kwartaal van 2019, de oplevering zal dan circa een jaar later zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Merwehoofd te Papendrecht
Start verkoop
01-03-2019
Koopwoningen
16
Type woningen
Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Papendrecht.

Aanmelden