Kombuis

Papendrecht
Actueel aanbod

€ 564.000,- tot € 810.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
177 - 210m2
Kaveloppervlak
319 - 491m2
Aantal slaapkamer(s)
4

Over dit project

Wonen in Kombuis
In de wijk Oostpolder, aan de straat Kombuis, komt op de plek van de tijdelijke MCD-supermarkt het nieuwbouwplan Kombuis. Een plek vlakbij het centrum van Papendrecht en twee stappen verwijderd van de natuurlijke omgeving en het Oostpolderpark. Je woont hier heerlijk aan het water op een eiland met een school, kinderopvang en voetbalveldje om de hoek. De woningen worden energieneutraal en gasloos opgeleverd. Je hebt dus veel minder last van snel stijgende energierekeningen en/of toekomstige eisen op verduurzamingsgebied.

In Kombuis komen 30 smarthomes, uitgevoegd met domotica in drie verschillende woningtypen, bestaande uit:

*Herenhuizen. Een extra ruim Herenhuis met een woonoppervlakte vanaf maar liefst ca. 170 m2! De tussenwoningen van de herenhuizen hebben een woningbreedte van 7,30 meter en de hoekwoningen hebben een breedte van 7,56 m. Alle herenhuizen hebben een woningdiepte van 10,76 meter. Dit type Herenhuis heeft onder andere een royale woonkamer en open leefkeuken op de begane grond, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolderverdieping is vrij indeelbaar. De meeste hoekwoningen hebben ook nog eens een aangebouwde berging. De kavels van de woningen variëren van circa 190 m2 tot circa 363 m2 en zijn allemaal aan het water gelegen.
*Twee-onder-één-kapwoningen. Een extra ruime twee-onder-één-kapwoning met een woningbreedte van maar liefst 7,56 meter en een woningdiepte van 10,76 meter. Dit type twee-onder-één-kapwoning heeft een woonoppervlakte vanaf ca. 175 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open leefkeuken op de begane grond, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolderverdieping is vrij indeelbaar. De twee-onder-één-kapwoningen hebben een grote aangebouwde berging en opstelplaats voor twee auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen variëren van circa 319 m2 tot circa 362 m2 en liggen heerlijk aan het water.
*Vrijstaande woning. Een luxe zeer ruime vrijstaande woning met een woningbreedte van 7,13 meter en een woningdiepte van 13,78 meter. Deze villa heeft een woonoppervlakte van maar liefst 210 m2 en heeft onder andere een royale woonkamer en open keuken, vier slaapkamers op de eerste verdieping, een badkamer voorzien van bad, douche, wastafel en een separaat toilet. De zolder verdieping is vrij indeelbaar. Inclusief grote aangebouwde berging en opstelplaats voor 2 auto's op eigen terrein. De kavels van de woningen zijn circa 491 m2 en liggen voor een heel groot gedeelte aan het water.
Benieuwd naar de verkaveling en waar welk woningtype komt in Kombuis? Bekijk dan hier de situatietekening.

De Prijzen
De prijzen per bouwnummer zijn inmiddels definitief en kun je terugvinden bij de woningtypes. Onderstaand voor de volledigheid ook de vanaf prijzen per woningtype:
*Herenhuizen - Tussenwoning: vanaf € 480.000,- v.o.n.;
*Herenhuizen - Hoekwoning: vanaf € 554.000,- v.o.n.;
*Twee-onder-één-kapwoningen: vanaf € 584.000,- v.o.n.;
*Vrijstaande woningen: vanaf € 810.000,- v.o.n..
Stadsverwaming:
De woningen in Kombuis krijgen stadsverwarming van Eneco. Benieuwd hoe dit werkt? Bekijk dan snel bij de downloads de brochure: Stadsverwarming van Eneco.

Planning
Op woensdag 2 september 2020 organiseren wij het PreSale Event en op Donderdag 3 september 2020 om 20:00 uur starten wij daadwerkelijk met de PreSale van de 30 energieneutrale woningen in Kombuis te Papendrecht. De prognose start bouw staat gepland voor het tweede kwartaal van 2021 en de bouw zal circa 1 jaar duren. Wil je op de hoogte gehouden worden? Interesse? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief.

Energieneutraal wonen: een lagere energierekening én een lagere hypotheekrente
In Kombuis geniet je van de vele voordelen van duurzame nieuwbouw. Zo woon je hier met verlaagde maandlasten. De woningen in Kombuis worden namelijk met een EPC van 0 gebouwd, wat onze kopers recht geeft op het afsluiten van een Duurzaamheidshypotheek met mooie rentekortingen.

Meerdere banken geven kopers stevige hypotheekvoordelen bij aanschaf van een energieneutrale woning. Eén van de beste voorbeelden van een Duurzaamheidshypotheek met sublieme voorwaarden is de Klimaat Plus Hypotheek van Triodos, die je via VORM Sales & Finance kunt afsluiten.

De 10-jaars basisrente voor de Klimaat Plus Hypotheek bedraagt momenteel: 1,05%
Bij een 20-jaars basisrente is dit momenteel: 1,35%

Interesse
Heb je interesse en wil je vrijblijvend op de hoogte gehouden worden? Vul dan het interesseformulier in en we houden je op de hoogte.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Kombuis
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
30 (waarvan 2 beschikbaar)
Prijs
€ 564.000,- tot € 810.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Papendrecht.

Aanmelden